maandag 31 maart 2014

TIP: gouden Tip voor dames die op mannenjacht zijn om te laten zien dat je nog steeds meetelt.

SITUATIE: je zit in een bar, je hebt flink oogcontact met een knapperd, je krijgt een drankje aangeboden, je schuift een stukje dichterbij, hij lacht zijn mooie tanden bloot en vertelt over zijn huis in Bloemendaal, zijn oldtimer, zijn wijnkelder, zijn tweede optrekje in Andalusië, zijn aandelen in Victoria Secret, zijn privé jet,  zijn feestjes met George Clooney en …. zijn eenzaamheid.

SLIK.

Je schuift nog een stukje dichterbij, hij kijkt je diep in je ogen, violen snerpen, je adem stokt en je hoort hem denken: ‘ze ziet er heel goed uit, maar hoe oud zou ze zijn?‘

KNAL!!!

Op dat moment trap je even hééél nonchalant tegen je handtas aan waar een heel klein ienie mienie O.B.tje (niet zo’n super, super plus joekel) uitrolt, die vlak voor zijn voeten tot stilstand komt….
Waarop jij met een charmant blosje op je wangen  giechelend uitroept: oeps, wat is dat nou?
Hij razendsnel een rekensommetje maakt, van zijn kruk springt, het kleinood opraapt en hem demonstratief overhandigt met de woorden:

‘Schatje, ik geloof dat  wij nog een mooie LANGE toekomst voor 
ons hebben. Ga je morgen met me mee naar de Galapagos eilanden?'

THE END.

(Hij is goed, hè? Binnenkort een keertje testen)




2 opmerkingen:

  1. Tel je alleen mee als je nog ongesteld bent dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo, ik hoop het niet, hoor. Maar deze tip moet je met een korreltje zout nemen. ;-)) Ik kreeg hem van mijn vriendin, die nog niet zo lang gescheiden is en weer op mannenjacht is. Ze heeft het er heel erg moeilijk mee dat ze wat ouder wordt. Groetjes van Susan.

      Verwijderen